Enkele dagen weggaan, rusten zonder mij zorgen hoeven te maken, enkel Baluchon kan me dit geven

Ik wist dat hij in goede handen was …

Tijdens mijn afwezigheid, heeft mijn vader kunnen genieten van de zachtheid, de tederheid en het geduld van de Baluchonneuses die voor hem en het huis zorgde.

Ik heb hun kennis en ervaring kunnen toepassen op mijn situatie.

Meer getuigenissen »

Beroep doen op Baluchon

Onze dienst is bestemd voor families waarvan een naaste getroffen is door de ziekte van Alzheimer. Wij zorgen ervoor dat de mantelzorger een onbezorgde rustpauze kan inlassen. Meer »

Baluchonneuse worden

Onze baluchonneuses blijven 24 uur op 24 bij de Alzheimer patiënt die op die manier kan thuisblijven als zijn mantelzorger afwezig is. Meer »

Baluchon steunen

Twee derde van onze financiering bestaat uit giften. Uw gift, zelfs bescheiden, geeft Baluchon de mogelijkheid om families in nood te kunnen helpen! Meer »

Over Baluchon

Het concept werd gecreëerd in Québec en bestaat in België sinds 2003. Jaarlijks geeft het de mogelijkheid aan een honderdtal families 1000 dagen rust in te lassen. Meer »

GDRP : inwerkingtrede op 25 mei 2018

GDRP : inwerkingtrede op 25 mei 2018

GDPR is een Engelse afkorting voor AVG dat staat voor Algemene Verordening Gegevensbescherming en is een nieuwe Europese wetgeving omtrent het respecteren van het privéléven. Deze wet heeft tot doel alle uw persoonlijke informatie te beschermen.

Lees verder »